icoon kleur bewerking

Optimaliseren

Kleurcorrectie is het optimaliseren van een afbeelding. Wij halen hiermee het maximale uit het beeld, dat is voor de presentatie van jouw product of uitstraling een must. Wij beoordelen je beelden en passen deze waar nodig aan. Hierbij letten we op aspecten als witbalans, kleurzweem, verzadiging, scherpte en saturatie. Op deze manier zal het beeld meer uitstralen en toch herkenbaar blijven.

IJscoupe met aarbeien die er flets uitziet ijscoupe met aardbeienen waarbij de kleuren geoptimaliseerd zijn
Blonde vrouw met een rode zonneril in een foto met een blauwe kleurzweem Blonde vrouw met rode zonnebril waarbij de kleurzweem is gecorrigeerd

Huidtinten corrigeren

Het aanpassen van huidtinten vereist veel kennis van digitale beeldbewerking, maar ook inzicht en ervaring spelen hierbij een grote rol. Bij Studio-Pixels bewerken wij de huidtinten met veel zorg en subtiliteit. Het komt regelmatig voor dat er in een magazine meerdere mensen op één pagina staan. Deze mensen zijn vaak afzonderlijk van elkaar gefotografeerd, in verschillende tinten. Hierdoor wordt het totale beeld onrustig. Wij brengen de huidtinten subtiel naar elkaar toe om dit onrustige beeld te herstellen.

Omkleuren

Het omkleuren van producten is een prachtig alternatief om niet alle verschillende kleuropties te hoeven fotograferen. Bovendien behoud je bij omkleuren meer een eenheid. Soms zijn producten nog niet in alle kleuren leverbaar of is het fotograferen van alle kleuren te kostbaar. Dan is omkleuren een goede keuze. Met de colorpicker in de image configurator kunt u de gewenste kleur selecteren.

In het filmpje hieronder ziet u hoe een object wordt omgekleurd.

Rode zonnebril met een spiegelreflectie groene zonnebril met een spiegelreflectie

Studio Pixels: Omkleuren

Een uitleg video over het omkleuren proces