Man op een wacom tekentablet die photoshop heeft open staan

Over Studio-Pixels

Wanneer fotografen beginnen aan de nabewerking, begeven ze zich vaak op onbekend terrein.

Bij Studio-Pixels is de nabewerking het belangrijkst. Photoshop kent geen voor ons geen onmogelijkheden. Alles is mogelijk. Of ja, heel soms weten mensen toch nog iets te bedenken wat dan ook echt onmogelijk is. Maar dan kunnen we uitwijken naar onze 3D programma’s. Zodat niets onmogelijk blijft.

Waarom een beeldbewerker

Maar waarom is de beeldbewerker nou zo belangrijk? Je koopt ook geen sneakers zonder veters, precies.

Vaak als we een nog onbewerkt beeld binnen krijgen waarbij iedereen, denkt: wat een mooi beeld! Daarna gaan we er mee aan de slag. En als we het onbewerkte beeld naast het bewerkte eindresultaat zetten snap je pas waarom je tegenwoordig niet meer om beeldbewerking heen kan. Het plaatje klopt. Door Photoshop op de juiste manier te gebruiken maken we van een goed beeld een geweldig beeld. Dat is wat we doen.

Werkwijze

We werken graag nauw samen met een klant om tot een goed resultaat te komen.

En door een professionele werkwijze te combineren met onze passie voor beeld, worden de beste resultaten behaald. Elk onderwerp heeft zijn eigen kenmerken die geaccentueerd moeten worden. Daarom bespreken we van te voren de details zodat het uiteindelijke beeld de juiste look en uitstraling krijgt. Bij Studio-Pixels staat een hoge kwaliteit voorop. Naast het perfectioneren van foto’s kunt u bij ons ook terecht voor 3D visualisatie. Wij creëren, het door u gewenste beeld, vanaf het begin.

hardlopende man in de bergen
vos
gracht
bestuurder in een auto
springende man op een rots